Veszélyhezet miatti Kupa módosítás

Kedves Pelso-kupázók!

A veszélyhelyzet miatt december 11-ig semmilyen rendezvény nem tartható meg, ráadásul lehetséges, hogy nemsokára teljes kijárási tilalom lesz. Noha a hétvégén Orbán Imre a Kinizsi túrát külön engedély alapján alighanem megtartja, de mi senkit sem bíztathatunk a kupa elnyerése kapcsán, hogy valaki a saját védekezési szempontjait csupán ezért feladja. A Tanúhegyek nyomában túrát sem rendezhetjük meg, reményeinket a vírus szétfoszlatta.

Tehát az idei kupát lezártuk, úgy tekintjük, hogy a hátralévő két futamot mindenki teljesítette.

Így a kupák kiírása annyiban változik, hogy Pelso kupát kap, aki 7-ből 4 túrát teljesít, a Pelso giga kupában pedig kevesebbet, 200 km-t kell (csak) teljesíteni. Az eredményt a honlapon ennek megfelelően fogjuk kihirdetni.

A nagyvázsonyi túra teljesítése nem számít bele a kupába, de mindenki fontolja meg, aki előnevezett, hogy még egyet túrázik, alighanem ez lesz az utolsó szervezett túralehetőség ebben az évben.

A kupák és különdíjak átadását a jövő évi Téli Tihany túra utáni ünnepségre tervezzük.

A túrázás a szabadban nemhogy nem veszélyes, hanem kifejezetten kívánatos, az erőnlét, állóképesség az egyik ellenszere a fertőzésnek, amennyire engedik, sok mozgást kívánunk a természetben. Mindenki vigyázzon magára, hogy indulhasson a jövő évi Pelso kupában!

Üdvözlettel: a rendezők