2020-as eredményhirdetés – új időpont

Kedves Pelso-kupázók!

Hiába reménykedtünk, sem a fertőzések száma, sem a rendelkezések szigora nem konyultak le annyira, hogy megtarthassuk április 10-én az eredményhirdetést. A Pirkanc alighanem áttevődik őszre, a május 22-i Tanúhegyeket viszont nagyon meg szeretnénk tartani. Amint lehet, addig jó lenne megünnepelni a tavalyi eredményeket. Egyelőre május 2-ára tervezzük, tehát Budapesten, a Pelso Kupa központjában, vasárnap 11 órára hirdetjük meg újra a Pelso kupa záróünnepségét Budapest, II. Lövőház utca 39. alatti Millenáris Irodaházba. Aki kupát nyert és nem tud eljönni, vagy már nincs kedve megint várni, továbbra is lehetősége van átvenni a díjazást a fenti címen a Szent Jakab Egyesület recepcióján hétköznap 9-től 5-ig, vagy később a 2021-es Pelso kupa túráin.
Ha a helyzet engedi és a Tanúhegyekből lesz idén túra, akkor időben megnyitjuk a túrára és a Pelso honlapján a Pelso kupára a jelentkezést.
A helyzethez tartozó jótanács továbbra is: a túrázás a szabadban nemhogy nem veszélyes, hanem kifejezetten kívánatos, az erőnlét, állóképesség az egyik ellenszere a fertőzésnek, amennyire engedik, sok mozgást kívánunk a természetben. Mindenki vigyázzon magára, hogy indulhasson a 2021-es Pelso kupában!

Üdvözlettel: a rendezők